Εκτύπωση

Μεγάλη η ανταπόκριση στις εκδηλώσεις για τα 53 Χρόνια του Δήμου

on .

 

paodil7

 

Με μια πολύ θερμή υποδοχή από τον κόσμο διοργανώθηκαν οι πρώτες εκδηλώσεις για τα 53 χρόνια από την Ίδρυση του Δήμου Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα εκλεισε η Λεωφόρος Ειρήνης καθώς ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τα αθλήματα που προσφέρονταν στην Ηλιούπολη δεν χώρεσε στην πλατεία Φλέμινγκ.

paodil3

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος παρακολούθησε επιδείξεις από τα αθλητικά σωματεία και κυρίως τα παιδιά, δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στα διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο - καλαθοσφαίριση - πετοσφαίριση - χειροσφαίριση-στίβος - τένις - τοξοβολία - πολεμικές τέχνες - ρυθμική γυμναστική - ενόργανη γυμναστική - cheerleading -σκάκι - σουμπούτεο - προγράμματα άθλησης παιδιών ΑμεΑ κ.α.

Επίσης ιδιαίτερα σχολιάστηκε η πολύ καλή διοργάνωση και η δυνατότητα που δόθηκε στον κόσμο να κινηθεί με τα πόδια στην οδό Ειρήνης απολαμβάνοντας με άνεση και με πολλές οπτικές παραστάσεις τη βόλτα του.

paodil1

 

Πλήθος κόσμου όμως συγκεντρώθηκε και στο Άλσος «Δ. Κιντής» όπου ο Σύλλογος Αρκάδων και ο Δήμος Ηλιούπολης τίμησαν τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων και με φορτισμένο συναισθηματικά το κλίμα καθώς ανασύρθηκαν μνήμες από τους αγώνες και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο αείμνηστος δήμαρχος για την διαμόρφωση της πόλης και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.  

Οι πρώτες εκδηλώσεις για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης έδειξαν ότι η προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος να τονώσει την συνείδηση εντοπιότητας και συλλογικότητας στους κατοίκους αποδίδει τα μέγιστα. Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης όχι μόνο ανταποκρίθηκαν, αλλά συμμετείχαν με σθένος και ζωντάνια στην προσπάθεια. Από τις πρώτες κιόλας εκδηλώσεις όλοι συνειδητοποιήσαν ότι όλοι μαζί μπορουν, με κοινή προσπάθεια και με φρόνημα αλληλεγγύης να δημιουργήσουν μια καλύτερη Ηλιούπολη συνεχίζοντας το παράδειγμα των παλαιότερων.

 

paodil8

 

Τέλος ο Δήμος Ηλιούπολης ευχαριστεί θερμά τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" , το Κινητικό εργαστήρι, τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ηλιούπολης), και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, που συμμετείχαν και στήριξαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, τις εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες συνεχίζονται με το ίδιο ενδιαφέρον και με το πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε είτε στα έντυπα που κυκλοφορούν, είτε στο site του Δήμου: www.ilioupoli.gr