banner
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

O Άγγελος Δημητρόπουλος σηκώνει το γάντι στους… «φοιτητοπατέρες» και στηρίζει τον Β. Βαλασόπουλο στη μεγάλη μάχη της 2ας Ιουνίου!

on .

Aggelos dimitropoulos 2

Λίγα 24ωρά πριν τη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση για τον Δήμο Ηλιούπολης, επικρατούν πυρετώδεις διεργασίες στα επιτελεία των δύο παρατάξεων («Πρώτα η Ηλιούπολη» και «Ηλιούπολη Μαζί – ΕΝΑΚ») που θα δώσουν τη «μητέρα όλων των μαχών» την προσεχή Κυριακή. Ο Βασίλης Βαλασόπουλος, έχοντας σχεδόν τη διπλάσια διαφορά από τον αντίπαλο του κ. Χατζηδάκη, πατάει πάνω σε στέρεες βάσεις και αποτελεί δικαιολογημένα το ακλόνητο φαβορί για να κόψει εκείνος πρώτος το μήνυμα και να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου Ηλιούπολης για την επόμενη 4ετία. Κακά τα ψέματα, ακόμη και οι πιο σφοδροί πολέμιοι του κ. Βαλασόπουλου οφείλουν να παραδεχθούν ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» συνέβαλλε στα μέγιστα ώστε η Ηλιούπολη να γίνει μια πόλη σύγχρονη και λειτουργική, επιβιώνοντας τα τελευταία 9 χρόνια από τον κυκεώνα των μνημονίων, της έλλειψης οικονομικών πόρων στην τοπική αυτοδιοίκηση και των διαρκών πολιτικών αλλαγών.

Σε αυτούς τους «πολέμιους» έστρεψε τα βέλη του ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, Άγγελος Δημητρόπουλος, ο οποίος μέσω μίας πύρινης δήλωσης δηλώνει την υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση του στον κύριο Βαλασόπουλο (παρόλο που δεν κατάφερε να εκλεγεί αυτή τη φορά Δημοτικός Σύμβουλος), ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει ως «φοιτητοπατέρες» τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο κύριος Δημητρόπουλος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Ηλιούπολης να στηρίξουν στο Β΄ γύρο τoν κ. Βαλασόπουλο και στέκεται στο γεγονός ότι παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχθηκε εκείνος και η παράταξη του, από όλες τις ετερόκλητες δυνάμεις που συνασπίστηκαν εναντίον του, όχι μόνο κατάφερε να αντέξει, αλλά και να αφήσει πολύ πίσω του τον κύριο αντίπαλο του. Μάλιστα, όπως τονίζει και στη δήλωση του, το τελευταίο χρονικό διάστημα συντελείται μία προσπάθεια αποσταθεροποίησης του Δήμου από δυνάμεις που επιτηδευμένα και τεχνηέντως επιχειρούν να παρουσιαστούν ως οι αυτόκλητοι «σωτήρες» της Ηλιούπολης. Αυτοί οι «δήθεν» μεσσίες που το μόνο που γνωρίζουν είναι να δρουν στο παρασκήνιο και να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του προσωπικού τους συμφέροντος, επιχειρούν να περάσουν στη συνείδηση των κατοίκων της πόλης ως το «νέο» και ότι θα φέρουν την «αλλαγή» απέναντι στο «κακό παλιό». Ωστόσο, όταν οι μάσκες πέσουν και ανάψουν οι προβολείς, τότε μόνο αποκαλύπτεται η αλήθεια και φαίνονται οι πραγματικές διαθέσεις τους…

Ακολουθεί η δήλωση του κυρίου Δημητρόπουλου αναλυτικά…

Η παράταξή μας στον Α’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών βγήκε αλώβητη και ΝΙΚΗΣΕ στην πρώτη κρίσιμη μάχη με μεγάλη διαφορά.

 

Κράτησε τις δυνάμεις της παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που εξαπέλυσαν οι ετερόκλητες δυνάμεις που συνασπίστηκαν στην «παράταξη» των διασπαστών.

 

Κάποιοι θυμήθηκαν τη νομιμότητα λίγους μήνες πριν τις εκλογές και ενώ το σχέδιο αποσταθεροποίησης της πόλης ήταν σε πλήρη εξέλιξη μήνες πριν την «παραίτηση» για… «λόγους αρχής».

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (τέως Δήμαρχοι και παραγοντίσκοι της πόλης) προσπαθούν να «μακιγιάρουν» και να κρύψουν από τους πολίτες τι κομίζει αυτό το «νέο» που μας πλασάρουν χαμογελαστό σε κάθε κολώνα της πόλης αυτής και μας ζητάνε να το ψηφίσουμε για να διώξουνε το «κακό παλιό» από την εξουσία «φέρνοντας ξανά την Δημοκρατία».

Δε μπορούμε να επιτρέψουμε στην πόλη στην οποία γεννηθήκαμε και ΖΟΥΜΕ να μετατραπεί σε άντρο άεργων φοιτητοπατέρων.

 

Η πόλη μας δεν είναι ούτε φοιτητική παράταξη ούτε παράταξη σε επιμελητήριο για να παίξουμε με την τύχη της, παραδίδοντας τα κλειδιά σε ανθρώπους που το μόνο που έχουν μάθει -καλά ομολογουμένως- είναι να δρουν στο παρασκήνιο για να χειραγωγούν την λαϊκή ετυμηγορία…

 

Φοιτητοπατέρες και δημαρχοπατέρες δεν μπορεί να αποτελούν την «Αλλαγή» για την Ηλιούπολή μας.

 

Η Ηλιούπολη πρέπει να εκλέξει ΔΗΜΑΡΧΟ και όχι συνδικαλιστή-φοιτητοπατέρα.

 

Η Ηλιούπολη θα έχει και πάλι Δήμαρχο τον Βασίλη Βαλασόπουλο.