Εκτύπωση

Σημαντική νίκη της Ηλιούπολης

on .

polo2

Πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Ηλιούπολη ενάντια στην ΝΕ Πατρών λίγο πρίν την πιθανή συμμετοχή της στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Άκη Κακαρνάκη πέτυχε το 7-6 στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανος" της Αχαικής πρωτεύουσας κατακτώντας έτσι μετά απο καιρό την νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ηλιούπολη να έχει απο την αρχή το πάνω χέρι φτάνοντας το 7-3, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενη χαλάρωσε αφήνοντας έτσι τους γηπεδούχους να μειώσουν στο τελικό 7-6.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: Στο 0.17 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση, το Νο 10 της ΝΕ Πατρών, ο Γιώργος Καρράς, για βιαιιοπραγία σε αντίπαλο.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 1-3, 3-1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Παλληκάρης, Κανελλόπουλος,  Καρακατσάνης, Τουλγαρίδης, Καλιοράκης, Βέκκος, Σπανογιάννης, Καλούδης Σπ., Παπάκος, Καρράς, Αντίοχος, Ιωαννίδης, Λιβαθηνός, Γκαράνης, Νταλάπας. Προπονητής: Λάμπρος Αναστασόπουλος.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Εκιντζόγλου, Καστανάκης, Κοντνής, Γεωργιάδης, Λύκαρης, Φαναριώτογλου, Πετρόχειλος, Λάζαρης, Ζώρζος, Αθυμαρίτης, Κολυβάς, Σπυρόπουλος, Σαλτερής, Χρυσανθακόπουλος, Κάρμαλης. Προπονητής: Άκης Κακαρνάκης.