banner
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

"Ελπίζω, ονειρεύομαι, διεκδικώ..." Του Μαρίνου Μπασούρη

on .

mpasourisΦίλες και φίλοι,

Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί ότι τα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής μας - τα εφηβικά, τα φοιτητικά- συντρόφευε πάντα ένα όνειρο: Να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, να φτιάξουμε έναν κόσμο «στα δικά μας μέτρα».

Όμορφες ιδέες, σκέψεις ιδεατές, που η πραγματικότητα μεσολαβούσε γρήγορα για να μας προσγειώσει.

Η γενιά μου, μια γενιά μορφωμένη βαθιά, μια γενιά παγκοσμίων καινοτομιών, διακρίσεων, βραβεύσεων, βρέθηκε αντιμέτωπη με τα σύγχρονα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και παρακολουθεί τις εξελίξεις της  πολιτικής με απάθεια, σχεδόν απέχθεια.Δυστυχώς προτίμησε πολλές φορές να «κλείσει το διακόπτη» της συμμετοχής, να απομονωθεί, να απέχει.

Σε αυτές τις δύσκολες για την Ελλάδα στιγμές, είναι απαραίτητο να σταθούμε ως μαχητικοί νέοι, κόντρα σε αυτούς που απαξιώνουν την πολιτική για ιδιοτελείς λόγους, να δείξουμε ότι η Λύση κρύβεται στη Συμμετοχή μας. Η πρόσκληση προς τους νέους ανθρώπους της πόλης να συμβάλουμε με τις δικές μας ιδέες, δυνάμεις και προτεραιότητες, δυνάμωσε ακόμη περισσότερο και τη δική μου διάθεση για Συμμετοχή, Προσφορά και Συνεργασία.

Δέχθηκα με χαρά το κάλεσμα του Δημάρχου, Βασίλη Βαλασόπουλου να είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», θέλοντας να συνεισφέρω στο πολύ σημαντικό έργο που δομείται στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια.

Με εφόδιό μου τις σπουδές μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με έμπνευσή μου το μέχρι σήμερα σπουδαίο έργο που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή, καθώς και με τον ενθουσιασμό και τη μαχητικότητα της ηλικίας μου, νιώθω ότι έχω τα εχέγγυα για να συμβάλω ενεργά στη διεκδίκηση των αναγκών των συμπολιτών μας.

Ελπίζω, Ονειρεύομαι, Διεκδικώ,

Στον αγώνα δρόμου για το καλύτερο, στις επερχόμενες εκλογές

Να τερματίζει… Πρώτα η Ηλιούπολη!

Μετά τιμής,
Μαρίνος Μπασούρης

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

•    Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη στις 3 Νοεμβρίου 1987, έκτοτε ζω στην περιοχή της Ηλιούπολης με τους γονείς μου, Δημήτρη Μπασούρη και Πηνελόπη Στρατηγουλάκου.
•    Κατάγομαι από το Έλος Λακωνίας και τη Μεσσηνιακή Μάνη.
•    Φοίτησα στο Δημοτικό Σχολείο «Σχολή Αδαμοπούλου – Νέα Γνώση» και αποφοίτησα από το Λύκειο «Εκπαιδευτήρια – Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ» το 2005.
•    Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας
•    Κατά τα έτη 2007-2009 εκπροσώπησα τους συμφοιτητές μου στα συλλογικά όργανα συνδιοίκησης του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης
•    Δημοσίευσα πτυχιακή έρευνα σχετική με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» στο Δήμο Ηλιούπολης.
•    Εργάστηκα στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)                                                      
•    Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές μου στα Οικονομικά, με εφαρμογή αυτών στη Δημόσια ζωή. Είμαι Μεταπτυχιακός Σπουδαστής του προγράμματος «Δημόσια Οικονομική Πολιτική» του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά.
•    Από τα παιδικά μου χρόνια και με την επιρροή του πατέρα μου, ασχολήθηκα με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ως αθλητής, συμμετείχα στις ομάδες του Ηλυσιακού, της ‘Ακαδημίας Ηλιούπολης’ και του ‘ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ’ Ηλιούπολης.
•    Εργάστηκα ως Αναλυτής Στατιστικών Δεδομένων Αγώνων Καλαθοσφαίρισης και έχω συμμετάσχει εθελοντικά σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διοργανώσεις Καλαθοσφαίρισης.
•    Είμαι μέλος της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Ηλιούπολης, αν. Μέλος του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης και αν. Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.).

mpasouris katw